Thursday, 16 December 2010

best ke smlm?

Assalamualaikum

helo...helo..helo
haha semalam aq demam tapi sekarang dah beransur baik..
(kalau x baik x de la aq nak post entry ni kan..)

walaupun x rapa nak sihat tapi kuatkan diri juga duduk depan tv
sebab nak tgk drama korea he's beautiful tu..
tapi semalam x terasa best pun walaupun baru episod 2
mungkin aq x bapa sihat tu yang x rasa best.
kita tgk mlm ni pulak best ke x

tapi aq suka la lagu yang Park Shin Hye ni nyanyi 
 lagu yg kamu semua tgh dengar  nie la

sape yang dah download ost dalam drama ni??
bagi pendapat sikit best ke tidak???

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...