Wednesday, 1 December 2010

hari baru...bulan baru semua pun baru la...

Assalamualaikum
hye semua

hmmmm

hari ni 1hb Disember 2010 kan
bermakna kita dah masuk bulan baru semangat pun baru betul x..(aiseh mcm dah tahun baru)
lagi sebulan ja kita akan masuk tahun baru iaitu 2011 
bermakna waktu tuk aq enjoy pun mungkin akan berkurang sedikit kot.(sedikit ja)
yelah tahun depan aq nak kena prepare tuk STPM plak..
yeah tahun depan aq jadi senior la...(nnti ye junior2 terutamanya pra-u1..
akan ku buli..huahuahau..
(ish x baik la kite buli adik-adik kan..bak pepatah yang tua dihormati,yang muda disayangi)
betul ke tidak lantaklah...ade aq kesah..huhu
kalau main-main lagi x dapat la aq nak tukar gelaran dari pelajar jadi mahasiswi kan..haha
so
memandngkan hari ni dah masuk bulan baru 
maka 
terlahirlah semangat aku yang baru...(rebirth mcm cd group SS501)
sebagi buktinya hari nie aku pegang semula senjata tuk STPM..
apa lagi kalu bukan pen ngn buku...
(terkantoi la pulak aq dah lama x baca buku...hehe)
memang la dah nama pun cuti kan
jadi aku menghabiskan masa aku dengan sebaik-baiknya
termasuklah aktiviti tuk meneruskan layan drama korea yang tertangguh sampai habis
(tertangguh sebab-sebab yang tertentu..biasala tengok on9 memang mcm tu)
sebab-sebabnya termasuklah
exam
hari raya
masalah streamyx
dsb

ok la aku nak  stop kat sini je
nanti kalu panjang-panjang boring pulak annn..

<3smile always<3saranghaeyo<3 fighting <3 my chingu<3

note:
kalu korang perasaan kan header ngn template x sesuaikan
sebenarnya dah tukar template baru tapi x dak masa lg nak tukar header..
kalu sesape rajin tolong buatkan header kat fit ok...
satu lagi lepas ni dah x nak beraku or aq lg nak lbih sopan..
jangan terkejut dan terasa geli bila "Fit" yg terkeluar ok...

2 comments:

  1. hye..
    baru nak skodeng ni..
    awk ni kecik ke..
    tapi umur awk lagi bsr dari saya..
    ye saye kene panggil kakak la..

    bile dh masuk disember makin menghampiri tahun baru..
    arghhh tak suke betul

    ReplyDelete
  2. yup...saya mmg bersaiz kecik pun..hehetp x la rendah sangat sebab ada yg lg rendah dari saya..

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...