Tuesday, 14 December 2010

you're beautiful atau he's beautiful

assalamualaikum
kawan2 semua terutamanya yg suka tgk drama Korea
mesti suka .suka..suka
http://www.cute-smiley.com

sebab ada drama korea yang baru tayang kat 8tv
tapi
x baru la kalau sapa yg dah tgk on9 drama ni
sebab drama ni dah keluar tahun lepas
kepada sesape yg belum tgk atau terminat nak tgk jugak
mehh sini nak habaq
bila pukul 8.30mlm dan setiap hari Isnin -Jumaat sila tukar channel anda ke 8tv ok..
esok masih belum terlambat kalau nak dating dengan pakwe-pakwe handsome
sebab drama ni baru start je malam nie

drama ni paling best sebab pelakon utama dia i kenal taw dan ngefan bangat dech..
first hero dia la kan nama dia Jang Geun Suk
Jang Geun Suk
comel kan
aq memang suka sangat kat die dlm drama Hwang Ji Ni
sampai ternangis-nangis tgk dia mati dlm drama tue
l
http://www.cute-smiley.com
nasib x banjir
heroin dia pulak yang berlakon dlm drama Stairway to heaven(watak waktu kecil)
Park Shin Hye
Park Shin Hye
tipu la sapa kata x kenal dia sebab dalamTree of  heaven pun dia berlakon
 lagi sorang pelakon yang aq suka

 jom nyanyi dulu
sad sad sad sad sad sad sad tonight ga-seum-i a-pa
Oh no no no no no body knows mam mol-la
hah cuba teka sapa??
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
ala x best la kalau x taw
Jung Yong Hwa
jung yong hwa
http://www.cute-smiley.com
vokalis CNBLUE
best lorh lagu group ni
suka sangat ngn lagu i'm a loner

hmmm 
ape lagi ye???
http://www.cute-smiley.com

kalau nak taw lebih lanjut drama ni kena la tgk
ringkasnya aq nak  cerita
Gemma /min nyu ni terpaksa ganti abg kembar dia tuk jadi penyanyi dalAm group A.N.JELL
sebab abg dia kena pg repair mata bg elok balik..huhu(tu la implikasinya wat plastic surgery)
jangan nak cuba wat pulak okeyh
so bermula la nanti kehidupan dia selama sebulan sebagai Mi Nam
Gemma ni sebenarnya nak jadi biarawati tapi terpaksa cancel sementara
untuk penuhi hasrat abg dia nak jadi penyanyi bertujuan untuk cari mak yg telah meninggalkan depa
lebih kurang mcm tu la kisah dia
ni link kalau sesapa yang nak download lagu drama tu
klik kat bawah ni
ost he's beautiful / you're beautiful


ok la dah penat nieyh menaip
lagipun tekak tgh sakit ni jadi x bape selesa sgt
nak demam agaknya

http://www.cute-smiley.com
mak x mau makan ubat
sebenarnya nak download lagu tapi tapi tapi
dah x larat la
jadi mlm ni x boleh nak komen ngn karok la  ost drama ni

ok tatatititututut
gud nite
meyh ramai-ramai kita mimpi  dating dgn pakwe yang di atas..
jom..jom tido
cepat la shut down lappy atau pc
zzzzzzzzzzzzz

3 comments:

  1. suka sangat awak dengn chinese look kan..heheheh..:)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...