Thursday, 27 January 2011

frust la...

Asslamualaikum

hmmm...
aku tengah patah hati nie
patah hati pun ada juga tapi bukan sebab CINTA 

aku frust sebab mangkubumi x jadi johan 
hukhukhuk
sedihnya
aku punya la semangat berlari tapi x menang juga
ramai ahli yang x lari

tapi aku berbangga juga la classmate aku Wong Ann Gie dapat tempat kedua wakil mangkubumi
tahniah ann gie
i x sangka u hebat juga
u juga wakil tunggal bagi chinese
tadi kami sekelas tepuk kuat-kuat bila nama u dipanggil

tahniah juga diucapkan kepada rumah temenggung sebab jadi johan(am sure tido x lena malam nie)
dia kan ketua rumah..huhu

sebenarnya banyak gambar yg kami ambik tadi tapi semuanya da kat kawan-kawan aku la
nanti bila dah ada dekat aku 
aku post dekat blog ni ok

adat pertandingan la kan mesti ada yang menang dan kalah
paling penting kita dah berusaha sebaik unngkin

ok daa
saranghae

         



 

2 comments:

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...