Sunday, 13 February 2011

jom jadi datuk bandar

Assalamualaikum

hahaha
entry hari nie nak santai sikit
selalu entry aku x santai ke???
biar lah 
x payah fikir
buat runsing je

ok jom
 semua kita pakat -pakat jadi datuk bandar a.k.a. mayor nak???
wah ingat senang ke nak jadi datuk bandar kat overseas tue
sebenarnya fitrah nak ajak kami..kamu..kamu dan kamu untuk main cityville
sape x tahu apa tu cityvile cepat tutup muka
haha
yela cityville merupakan game baru yg cepat juga terkenal
best juga main game ni cepat jadi kaya
bila dah kaya mesti bolehlah perbesarkan bandar
cantikkan bandar yg kamu suka
tapi bandar fitrah dah x teratur sebab ruang x da maa



dulu layan farmville tapi dah boring
tapi rugi taw sapa x main cityville
sekali sekal kena la rehatkan otak
jom main jom
boleh kita tolong menolong bagi besar bandar

ok da. nak sambung main cityville
saranghae


pstt:kalu ada yg nak add fb fitrah tolong inform diri dulu taw







No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...