Monday, 21 February 2011

jom shopping sampai lebam

Assalamualaikum

hai  semua
jom kita ringankan purse  nak x???
kesian fitrah tengok korang bawa purse penuh dengan duit
lagipun bahaya taw bawa duit banyak-banyak

senang je nak ringankan purse
cara-caranya adalah
korang boleh shopping barang baru dekat blogshopkita

jom kita terjah tengok
shawl cotton plain
warna shawl ni lembut-lembut je

kalau nak taw lebih  bolehlah klik dekat link di atas 

bagi yang xda blog boleh add facebook blogshopkita


BlogshopKita akan memperkenalkan satu program yang kami panggil BlogshopKita Customer Loyalty Program atau pun Points System. Setiap pembelian produk BlogshopKita anda akan dihadiahkan points mengikut jumlah pembelian anda di dalam Ringgit Malaysia.
Points ini boleh dikumpul untuk mendapatkan diskaun ke atas sebarang pembelian dengan BlogshopKita ataupun menebus sebarang hadiah yang akan diumumkan kelak.

Nilai Pembelian (RM)           Points
RM1-RM9                              1
RM10-RM19                          2
RM20-RM29                          3
RM30-RM39                          4
RM40 ke atas                        5

T&C:
  1. Setiap point bernilai RM0.50.
  2. Point akan diberi untuk setiap pembelian dalam satu resit/invois.
  3. Maksimum point boleh dikumpul adalah 50 point iaitu bersamaan dengan RM25.00
  4. Anda boleh menyemak points yang dikumpul di dalam notes yang akan kami publish kemudian nanti.
Contoh:
Pertama kali beli produk dengan BlogshopKita, Cik A berbelanja sebanyak RM20, dia akan dihadiahkan dengan 2 points. Kali kedua dia berbelanja sebanyak RM 10, dia akan dihadiahkan dengan 1 point. Total terkumpul 3 point. Cik A boleh terus berbelanja dan mengumpul point atau menebus point dengan mendapat diskaun sebanyak RM1.50 dalam pembelian berikutnya.

Makluman Penting:
Pihak BlogshopKita berhak mengubah terma dan syarat pada bila-bila masa.

best x kalau dah ada banyak point korang boleh tebus
korang boleh pilih sendiri benda yang korang nak
jadi jom kita pakat-pakat kumpul point bagi banyak

ok daa
saranghae
gudnite










No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...