Saturday, 12 March 2011

GAPENA

Assalamualaikum

hari ni fit nak cerita pasal seminar 
sebenarnya seminar tu seminar GAPENA
huhuhu
apalah cikgu ni x cakap awal2
seminar tu agak best la
sebab boleh dengar orang mendeklamasikan sajak dengan syair
sudah lama diri ini x dengar syair
korang x tau apa tu GAPENA???
GAPENA ialah Gabungan Penulis Nasional

paling best sekali fit dapat jumpa dengan cikgu math & addmath fit
cikgu zaini
dah dua tahun x jumpa
semasa reunion hari tu pun cikgu x dapat join
sedih x sempat nak bergambar

ok la ni gambar yang sempat diambil

bergambar bersama Tan Sri Profesor Emeritus Dato’ Pendita (Dr) Haji Ismail Hussein 
iaitu ketua satu GAPENA

sebahagian dari  kelas fit 
 ok la cukuplah 3 gambar
line x  ok jadi lambat bila nak upload gambar

ok yang paling best makanan memang sodappppppppppp
nanti bila fit nak kahwin nak tempah dekat caterer ni la
hehe
gatal betul sekolah x habis lagi
dah plan macam -macam


ok daaa
saranghae





No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...