Wednesday, 23 March 2011

gara-gara kmc aku sudah dapat mc

Assalamualaikum

anyeong
chop chop
hari ni fit x nak cerita pasal korea 
x kira la drama ke band ke apa ke
kita stop buat sementara waktu okeyh
minggu lepas kan cuti panjang(harap nama je cuti panjang tapi x)
kami semua dibekali dengan KMC
KMC???
selongkar sendiri kalau nak tau

sekarang ni bila petang je mesti hujan kan
ni salah satu penyebab ramai orang demam
termasuk fit la
fit cuti terlebih dua hari dari orang lain 
best duduk rumah
best la sangat
mana best kalau badan x sihat
ninggu ni merupakan minggu yang paling banyak fit makan ubat
kalau tidak
x dak maknanya i nak makan
 best hari ni x da latihan sebab hujan


ok la pesanan terakhir jagalah kesihatan anda semua
jangan main hujan  nanti demam

ok daaa
saranghaeyo



p/s: test muet dah nak dekat la
takutnya dah la fit ni x fluent sangat nak speaking macam maria elena atau anwar hadi
hope dapat buat dengan baik la
lepas tu boleh wat tesl macam anwar hadi




No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...