Monday, 28 March 2011

HAPPY BIRTHDAY MISHHSYIE

assalamualaikum
hari ni 28hb march kan
bermakna hari ni hari lahir mishhsyie la
dia salah seorang blogger dan juga kawan baik fit
jom kita nyanyi ramai -ramai untuk dia
1
2
3
happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to syifaa

ok syi ang dah tua la sekarang 
hehehe
selamat menjoinkan diri ke umur 19 tahun
 my wish 
semoga ang dipanjangkan umur
dimurahkan rezeki
sihat selalu
dan 
semoga berbahagia dan kekal 
bersama encik K
okeyh
x mau gaduh-gaduh taw

ni hadiah i buat you
sorry la kalau x kena dengan taste you
nak tanya pendapat you nanti jadi x suprise lak
so ini lah hasilnya
header baru tok blog u
kalau sudi ambik la sendiri ye
kalau x boleh ambik habaq kat cheq naa
lagi satu jangan lupa belanja i makan dengan g jalan-jalan taw
ok daa
saranghae


p/s: sebelum mik header tu tolong tukar background lain ok
ok sebenarnya time ni fit dah tido tapi telah menautokan post ni..hehehe




No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...