Wednesday, 30 March 2011

tak jadi la

Assalamualaikum

hello semua
 fit rasa sayang la nak tinggalkan blog ni
dan
rindu nak baca entry korang semua yang best
so fit tak jadi la nak stop untuk berblogging nie
sebenarnya beberapa hari lepas fit pernah wat entry goodbye kan
entry tu sepatutnya jadi entry terakhir sebelum stpm
huhu
tapi rasa sayang la pulak so kita tunda la dulu hasrat tu
memang pelik kan

 ok sudaaa

next story
tadi fit pergi sekolah lambat la
siap menyanyi lagu negaraku dekat pintu pagar sekolah lagi
(practis tuk jadi guard)
huhuhu
sebenarnya bukan sengaja nak pergi lambat la
tetapi
 tayar moto kawan fit pecah di tengah jalan
so disebabkan kami ni sahabat baik
jadi kami tunggu la dia tolak moto letak di tempat yang selamat
maka
pukul 7.30 lebih baru kami sampai sekolah
(workshop x buka lagi ye pagi2)
so kalau ade yang berhasrat nak buka workshop
tolong buka di pagi hari sama ok

untung pagi tadi hujan renyai-renyai jadi cikgu x ambik nama dan tindakan pun
tapi rasa malu juga la
sebab kami mana pernah pergi sekolah lambat
tak pa kita jadikan ia satu pengalaman untuk tahun terakhir persekolahan
 
thanks to mahadi sebab tolong bawa moto atiqah pergi workshop
kalau tidak kami x boleh nak merempit untuk pulang ke rumah
hehe
ok la dah penat ni bubye
 saranghae





2 comments:

  1. nooo....jangan stop blogging...kalau rase macam boring...rest dulu..amani pun ade jugak terfikir dulu..tapi amani buang cepat2..rugi tauuu..heheheh :)

    ReplyDelete
  2. hehe..tu la...rasa sayang pulak bila nak stop...

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...