Tuesday, 5 April 2011

april yang ????????????

Assalamualaikum

hello hello hello
anda semua apa khabar??
saya di sini sihat saja
haha
mcm dj la pulak..
ok stop

sebenarnya saya ni mood tengah x stabil
(alah bersaya-saya la pulak)
sebenarnya rumah fit hari ni x dak air la
so 
fit x boleh nak mandi dan basuh baju
lepas balik dari sekolah
sangat x selesa 
memandangkan cuaca hari ni agak panas

sorry to my DDD
sebab x update blog dalam beberapa hari ni
i sibuk la sayang...
huhu
jangan merajuk ok

fit rasa
bulan ni  bulan yang agak sibuk dengan aktiviti dekat sekolah
muet exam + test 2+mcam-macam lagi

hari ni baru lepas wat speaking
so 
kurang la sikit beban
kalau tidak memang asyik risau saja
ye la kita ni anak melayu cakap pun bahasa melayu
so 
bila kena speaking mula la gelabah
(hehe tipu je la gelabah sikit2 ja)
mana x gelabah kalau dah candidate A
sudah tentu fit kena start dulu
tapi ok la
boleh la juga fikir idea dalam 2 minit

topik muet tuk sesi yang kedua ni tentang  fast food
untung juga point untuk candidate A ni agak senang
kalau tidak mau terkelu lidah nie
 ok speaking settle
lepas ni 16April kena wat writing,reading dengan listening pulak
listening yang paling takut
listening syarat agak  ketat

lepas tue 10April ada test 2 pulak
jadi masa agak padat dengan exam je..
(best sebab x perlu belajar)

ok la lain kali fit cerita lagi ye..

anda semua haruslah mendoakan kejayaan tuk fit ok
semoga fit dapat band 10 opps bukan tapi band 4 above ok

ok da 
sarangahe
                        
                psst: my beloved Sir Amin said: minggu ni adalah minggu yang paling banyak kami talk in ENGLISH
tapi sedih lepas ni extra kelas untuk muet dah x ada






No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...