Wednesday, 4 May 2011

my new bf

Assalamualaikum

ce teka ce teka sape????
pengakuan terbuka nie
huhuhuhu


























































































tada



jangan terjatuh hati ok
my bf terlalu cute

ni buktinya
walaupun teddy bear tu comel tapi my bf lagi comel okeyh


fit with her love




hahaha
padam muka kamu semua kena tipu sama fit
ala sekali sekala nak pekena kamu semua

sapa kenal cuba angjkat tangan

sudah-sudah
kalau angkat pun fit bukan nampak
yo seob la tu
dari group beast

yo seob sanagt cute dalam rancangan my school(x sure  tajuk apa program tv tu)  kat kbs

moral dia jangan percaya sangat dengan fitnah yang disebar melalui gambar
zaman sekarang benda apa yang x boleh buat bagi jadi macam betul kan
macam-macam boleh jadi disebabkan satu gambar yang belum pasti kebenarannya
contohnya macam kes osama tu la

ok daa
bubye 
saranghae
mianhnae




No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...