Friday, 12 August 2011

princess'man

Assalamualaikum,

selamat petang jumaat semua,
semoga dapat menjalankan ibadah puasa dengan sabar dalam cuaca yang agak panas hari nie..
hmm..hari ni baru fit sempat update entry baru...sebelum- sebelum ni agak sibuk dan penat..walaupun di bulan puasa kami tetap balik lambat sebab ada kelas tambahan.fit jadi penat la bila dah sampai rumah sebab x cukup masa untuk online tapi spend masa untuk tidur sekejap sebelum tolong mak masak.kalau tak tido alamatnya segala homework yang bertimbun tu x siap la.ok tu ja la yang jadi dalam hidup fit belakangan ni..

ok berbalik pada tajuk princess 'man ni sebenarnya drama korea yang terbaru dekat kbs.drama ada setiap rabu-khamis.best la jugak walaupun baru tengok dua episod fit dah jadi teringat-ingat..hehehe jadi apabila dah teringat-ingat dan x sabar nak tunggu next week...jari fi pun tertaip mysoju la sebab nak sambung tengok episod yang seterusnya.mai la klik ramai-ramai untuk tengok bagi yang dah terlepas dua episod the princess' man..
The Princess' Man

kalau nak tau lebih lanjut ce try tengok baru taw best ke tidak
lain orang lain pendapat kan...
ok da bubye




No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...