Wednesday, 14 December 2011

sayu bila tengok

Assalamualaikum,

hye selamat malam, pagi, petang dan tengah hari..hehehehe semua fit ucap.sebenarnya enti ni fit tak pasti lagi nak post bila jadi baik ucap semua.satu lagi yang pasti time nie fit dah bebas dari buku yang tebal-tebal dan boleh layan kdrama dengan senang hati tanpa perlu fikir benda lain.jangan cemburu  ye..

opsssss..terlupa pulak tajuk macam nak touching touching tapi intro amboi kemain seronok.sorry la terover excited pulak.ok sebenarnya fit rasa terharu bila tertengok 3 benda nie..cuba teka benda apa?????

hmmm..dah agak dah mesti tak dapat teka kan sebab benda ni rasanya ada sesetengah orang tak suka ada yang kata benci la dan macam-macam lagi.tapi dulu mungkin aku salah seorangnya tapi sekarang dah lain..ok la meh aku tunjuk dan terangkan satu-satu benda yang aku rasa terharu bila tengok.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kenal tak semua benda nie

benda tu la yang buat fit rasa sayu je bila tertengok.semua yang dalam gambar tu pakaian yang selalu menemani fit pergi sekolah tanpa mereka fit tak akan pergi ke sekolah..merekalah yang menyempurnakan hari-hari fit di sekolah...baju yang warna putih dan kelabu tu mesti semua orang dah taw kan.baju yang warna hijau tu baju batik.ok jom kita kenal dengan ketiga-tiga peneman setia fit..

ni nama dia uniform sekolah
baju nie la yang setia menemani fit setiap hari Ahad,Isnin dan Rabu.baju nie memang peneman setia sebab dia teman fit hingga ke hari terakhir exam
ok dah next baju lak

ni  namanya uniform pengakap
uniform ni fit pakai setiap hari Selasa ja tapi ada ja yang orang tak suka pakai nak juga pakai uniform sekolah tapi bagi fit dan best friends suka ja pakai uniform nie.terasa bebas sikit nak bergerak sebab pakai seluar kan.selalunya pakai kain je jadi terpaksa la jadi gadis paling ayu.(ayu la sangat)

ni baju batik namanya
fit pakai baju ni setiap hari khamis.baju ni dipilih oleh ahli mpp so inilah pilihannya.

lepas ni fit akan merindui untuk pakai semua ni sebab fit tak akan kembali ke zaman ni dah.setiap baju tu banyak  meninggalkan  memori yang tersendiri.jadi fit rasa terharu la sebab bila tengok semua tu mesti terimbau kembali kenangan..ok sebenarnya tu je yang fit nak story morry dekat sini..fit kan dah lama tak cerita pasal sekolah kan.,kamu semua pun mesti dah ada bnayak kan kenangan tersendiri dengan unifrom sekolah kan.jomlah share.nanti kalu fit teringat something yang berkaitan sekolah fit akan story morry kat sini ok..

ok daaaaa bubye..thanks ya sebab sudi baca blog fit..



No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...