Monday, 26 March 2012

Hello Baby + MBLAQ

Assalamualaikum,

hyep good afternoon everyone,OK sebenarnya Fit nak story morry kat anda semua pasal satu kshow bukan kdrama k.Hmm rasanya ni kali pertama Fit story pasal kshow kan..Banyak kshow yang Fit tengok tapi buat masa sekarang nak story dulu pasal Hello Baby season 5( MBLAQ) dah tau..Fit cuma tengok season 1 (SNSD) dengan season 5 ni je.Season yang lain Fit tak sempat tengok sebab time tu masih study kan..

Ok Hello Baby ni dia ambil artis untuk jaga baby.Depa kena jadi mak dan ayah yang betul selama 3 bulan.Kali ni MBLAQ pulak yang kena jadi ayah dekat 3 orang budak mix dari Vietnam,Perancis dan Kanada.




Serius comel budak-budak ni


 

.Lauren (Canadian) 
Smart girl


 

Dayoung ( Vietnamese) 
Shy girl


 

Leo (French)
naughty boy


Paling  suka tengok bila semua appa try untuk pujuk Da Young yang susah sikit nak senyum  bergaul dengan orang.Nampak sifat kebapaan..:D


ok la stop sini dulu k sebab nak sambung tengok Hello Baby


bye

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...