Sunday, 24 October 2010

hari exam yg mmbosankan

Assalamualaikum
hari ni aku nak cita pasal final exam aku....
tepat pukul 8 pagi lagi aku dah mula menjawab soalan...3 jam tue habis sakit punggung aku kena duduk atas kerusi kayu...
kena report kat mejar la suruh beli kerusi yg empuk sikit....huhu
nak taw subjek apa???makroekonomi tapi aku suka lagi mikroekonomi..depa ni adik-beradik kmbaq...keluarga depa nama ekonomi..huhu
first aq buka soaln fulamak soaln lbh kurang mcm test aritu...(dlm hati rugi aq x hafal byk2 jwpan test dulu klu x score la aq...)
lpas tgk tuh aq start lah pgg pen smbil dok igt blik apa yg aq bca..huhu
yg mmbuat aq frust lg bab3 yg aq bg tumpuan lbih x naik satu pun....gram btul...
smpai je kul 11 pg cikgu  kutip la  ktas jwpan...fuhh....lega rasa lpas jwb...
eh..eh..eh jgn igt mkn je lpas rehat paper bm1 plak..
jgn pndg sebelah mata ye wlupun  jwpan smua dh bg cuma kita kna pilih je...
time nk pilih tue la yg memeningkan kepala pilihan semua hmpir sma ja...
pling best soalan pemahaman petikan bhsa klsik yg guna alkisah tuh...mna la aq nk fhm sgt sbb x nh guna pun gaya bhsa tue....tp ok gak berbelit2 aq bc smbil fhm mksd cerita tu....
walupun paper ni 2 jam ja tp dsbbkan aq trlalu pndai aq jwb dlm sejam 20 minit ja...
lpas dh hbis mula lah aq  tgk kiri kanan depan...jgn salah fhm...aq tgk bkn nk tiru cuma dh x taw nk wat apa...
msa pnjg lg wlupun tggl 40minit tp rasa mcm sejam...kwn2 aq da yg tido da yg senyum sana senyum sini..ada yg sdg berkarya kt atas kertas soklan trmasuk aq la..mcm2 aq tulis siap lirik lgu kesukaan aq lg banana phone..
aq smpai x prasan aq trnyanyi kuat kwn kt sblah aq tgk aq pastu snyum...klu dh wani bleh dgr tntu la kwn aq yg sblah kiri dgr jgak..dh la lelaki...hopefully dia xprasan lah...
da yg lg best kwn chinese aq trus bgun g tnya sir boleh antaq awai x??aq teka ja sbb mna la dgr aq duk dpan...sir ckp x boleh belum smpai kul 2 lg..klu dia lpas kitaorg mst rushing pg kt motorbike...tp mmg btul pun...haha
bosan gilers dh la kami smua ni suka wat bising so x leh duduk la klu x leh chitchat ngn kwn2..mna thn guna mata je tuk smbg...ahakzzz
klu nk semak pun apa gunanya klu dh x igt x igt jga lbih baik antar awai..haha
k la jari jemariku yg runcing dn halus ni dh x larat nk menaip stakat ni sja la aq cita....bye..

smile always <3  sarang haeyou <3 my chingu

msti korg trtanya kan apa la chingu  tu kan...
hmmmm nnt la next post aq cita kt kamu smua k...
sapa yg tau diam dlu k...

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...