Monday, 25 October 2010

story mory at school larh....

dear DDD
tadi lepas exam ditambah dengan  perut yang kenyang.kami terus gabung meja...
meja yang slalu digabung meja aq ngn wani larh...kami dua duduk port yg pling baek punya tuk lepaking...haha
aq & the gengs terus la wat keja kami...keja apa lagi kalau bukan wat bising bising pun dengan ketawa yg kdg2 terlepas...kami bukan gosip taw kami mengenang kmbali zaman kindergarden..hehe...mcm2 kamii cerita...mula dengan lagu sampai la permainan...
paling best sekali aq suka dengar kawan aq zaty nyanyi lagu aq sebuah teko..cute je aq tgk dia nyanyi siap ngn gaya g....
hari ni lagi best kami main transfer maklumat...kena bisik2 sampai org trakhir baru kita tau betul ke x mklumat tuh...ada ayat yg berbelit2 da yg simple ja...mcm ayat aq tiada yang lain selain dari yang lain-lainnya dengan love itu cinta,cinta itu merah,merah itu membara..aq sempat bagi dua ayat je sebab ramai sangat yang main...
oarang lain baca buku, kami x wat bising lagi ada la...balik rumah baru nak kalut baca...hmmm...k la malas larh aq nk menaip mengenangkan perutku yang sudah berkeroncong lagu ntah apa2 dah nie...k bye love u alL


AKU SEBUAH TEKO 
CANTIK DAN MENARI
BLA..BLA.BLA
Zaty tolong aq x ingat lirik.......huhu




smile always <3 saranghae<3

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...