Sunday, 28 November 2010

"kids & baby photo contest"

Assalamualaikum
entry ni tentang first contest yang aku join

"kids & baby photo contest"

yehuuuuuuuu....
aq memang suka budak kecik yang comel-comel tu
memandangkan mak aku dulu-dulu x suka sangat mik gambar 
so aku pun x dak banyak picture masa baby..(hukhuk...mak nape x ambik picture kalau tidak boleh masuk contest ni)
lastly aku wat keputusan nak join contest ni guna  gambar anak sedara akulah
( achu hantar gambar Haziq lah tuk join contest ni bolehkan..)
sebab dulu achu selalu dodoi haziq tido...hehe

22hb April tahun depan genap sudah umur Haziq tiga tahun
(happy birthday..happy birthday..happy birthday o Haziq)
achu dah jadi orang pertama wish kat Haziq...

ni la pcture Haziq
haziq ni memang sayang sangat dengan puting dia ni


achu harap sangat boleh menang
(haziq tolong berdoa semoga kita menang ok...)
i love you very  much
muaaah


syarat -syarat penyertaan.


1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..


2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)


3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga  15 DISEMBER 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.


banner contest
*letak di sidebar dan di dalam entry

sesiapa nak join boleh klik herehttp://sweetlikekisses.blogspot.com/

saya tag kepada
anis ferlisa

aida

syifaa

ayu



No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...