Saturday, 27 November 2010

nak jugak join contest...........

Assalamualaikum
hello..hello..hello
hehehahahhuhuhu

sebenar-benarnya
aq nak join contest tapi...... satu je benda yang selalu halang aq dari masuk
aq x taw cara nak TAG orang..
tag pic kat mukabuku tau la...
kalau sesape yang baca entri ni dan tahu cara dia tolong komen please...
i 'm really sad right now..
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
x boleh join contest...

tapi satu masalah dah solve..
aq dah tau cara nak bagi centre header 
yihuuuuuuuuuu

sad + happy = sapy(kalau bahasa indonesia lembu)haha
hishhh x kan aq nak jadi lembu kot..

k la aq nak stop dekat sini dulu la..
aq nak g jalan2...bubye
(blogwalking je bukan ke mana pun..hehe)

smile always<3saranghaeyo<3my chingu


note:pic x dak g..mood x ok lg...




2 comments:

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...