Thursday, 20 January 2011

Assalamualaikum

hyep selamat malam
semua

dah layan ke belum lagu love light tue???
kalau x layan la dulu dekat blog aku nie ok

oklah aku sebenarnya nak tunjuk hasil tangan aku wat header guna photoshop
walaupun kurang mahir g nak godek-godek photoshop
aku masih belajar untuk memahirkan diri

ni la hasil kerja aku yang x seberapa






ni la antara header transparent yang aku buat 
hanya taw basic je
so x cantik la sangat
so sesiapa yang pandai tu tolong la share ilmu korang k

kalau korang nak mintak aku watkan pun boleh
hehehe



2 comments:

  1. fitrah,nk mintak 2long padam bground gmbo sye bole x???sya nie buta phtoshop skit..hehhe

    ReplyDelete
  2. boleh...saya akn buat yg trmanpu je la...hehe
    saya pun baru je nak blaja guna photoshop

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...