Thursday, 20 January 2011

CN Blue

Assalamualaikum

annyeong
haha
mesti korang dah dapat teka kan bila dengar aku kata annyeong
x lain x bukan mesti nak story pasal korea la kan
yeah..tekaan anda memang tepat sekali

baca title kat atas pun dah taw kan
tapi bagi sesiapa yang x aw meh sini cheq nak habaq mai
CN Blue
ni band boy kat korea
memang best la bila dengar lagu depa

lagipun vokalis dia berlakon dalam he' beautiful tue (shin woo oppa/hyung)

oh yea
oppa ni gegurl je panggil 
kalau kamu tue rasa kamu lelaki kamu kena panggil hyung

kalau kakak pula 
gegeurl panggil unnie
jejaka tampan kat luar sana(korea) sebut nuna

faham ke x???
kalau x faham pun wat-wat la paham ye

ok  kembali ke lap.........top
(ala-ala pengacara rancangan indon empat mata)
rancangan nie best jugak kalau nka tau g la kat youtube ok bukan redtube noh)

sekarang bukan ke laptop noh tapi ke CN Blue okeyh
dadaridadadu
alamak ternyanyi la pulak

aku start suka group ni lepas terdengar lagu yang di atas la
aku kan suka layan music bank jadi terjatuh la hati dengan depa
 jom cuti mata dulu dengan pic member group nie





JUNG YONG HWA
Leader( main vocalist)
lahir 22 june 1989
love him

LEE JONG HYUN
15 May 1990
lead vocalist & guitaristda


KANG MIN HYUK
28 Jun 1991
backing vocalist & drummer

LEE JUNG SHIN
15 September 1991
backing vocalist & bassist/ rapper

memang best lagu group nie
kalau x caya g la search kat you tube
klik bawah kalau nak dengar
suke x dengan lagu tue???
klu dah dgr komn yea
ok daaa
saranghae



No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...