Saturday, 15 January 2011

flu come again

Assalamualaikum

hyep semua
sihat ke x???
hope sihat la
aku???
aku x sihat la
 selesema datang lagi 
ni sekarang tengah bersin-bersin la nie
sungguh x selesa

tapi disebabkan dah beberapa hari aku x update blog so aku gagahkan diri juga
aku sayang gila-gila dekat blog ni 
jadi aku x boleh biarkan dia sunyi tanpa kunjungan anda semua

ok 
walaupun agak terlambat aku nak cakap juga yang he's beautiful dah habis
mary me mary pun aku dah tengok bagi habis
haha
jadi lepas nie x mau layan drama korea buat sementara waktu
(boleh percaya ke??)

ok daa
tunggu next entry ok
saranghae


No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...