Saturday, 29 January 2011

mee goreng ke mee goweng

Assalamualaikum

hai selamat petang
sorry la lambat post entry baru
(aiceh macam la aku selalu sangat update blog...kuikuikui)
hari ni I bzzzzz sikit jadi pembantu dapur
hari ni mak I terima tempahan wat mee goreng la
mee goreng mak i sedap lorh sebab tue orang selalu tempah
(bukan nak riak cuma nak bagitau je)

i ni dah x larat  nak potong bahan-bahan mee tue alone
lenkali nak ajak korang semua tolong lah
baru best ramai-ramai

 bila time nak bungkus lagi la
habis tangan merah kena getah
walaupun penat tapi x pa duit masyuk juga
(boleh lah esok  kuar  ngn my sis..huahua)

keja sekolah satu pun belum wat
bila nak sekolah baru kalut 
(biasala suka buat keja last minutes)
jangan ikut ye adik-adik
kenapa adik-adik ??
sebab kebanyakan yang follow i adik-adik
betul ke??
i pun x pasti
ok la ni nak tunjuk pic mee yang mak i buat




tipu je la
ni pic dari  pakcik google
i x sempat ambik la pic mee my mum
huhu
tapi rupa dia lebih kurang macam pic di atas tu

ok la stop sini dulu 
daaaa
(wah petang ni guna I la pulak) 




No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...