Tuesday, 11 January 2011

update

assalamualaikum

selamat petang

hari ni x da benda sangat nak cerita cuma nak cakap
happy birthday to siti nurhaliza

hmmmm
Jumaat nie ada bengkel bm lagi so x boleh la nak bermalas-malasan di atas katil
haap-harap bengkel nie best macam minggu lepas jugak

 sesi presentation pun dah nak mula 
dah la group aku start dulu
selalu kalau presentation pp group kami mula dulu
harap kali nie lebh baik dari sebelum-sebelum nie

ok daa...hehe
saranghae
malam ni jangan lupa tengok he's beautiful ok



Jangan lihat apa yang telah kamu usahakan, tetapi lihatlah apa yang belum kamu selesaikan.


No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...