Wednesday, 2 March 2011

betul atau salah

Assalamualaikum

hai semua sorry la lately ni fitrah jarang update blog 
kalau update pun mesti agak emo sikit

hehe
sebenarnya entry hari nie pun emo jugak
nak buat macam mana kan fit ni pun manusia juga
lagipun kenapa dua tiga hari ni fit rasa dah x boleh cool lagi

eh i nak bahasa diri fit lah
rasa lebih mesra sikit kan
sebab  kawan fit panggil mcm tu


fit dilema ni sama ada keputusan yang fit buat ni betul ke tidak
tapi x boleh cakap dekat sini
rahsia taw
huh
penat deh
kalau x buat nanti akan bertambah dan terbeban
dah la tahun ni nak exam 

hmmm..ok daaa
saranghae

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...