Saturday, 5 March 2011

best program motivasi ni

Assalamualaikum

hyehyeheye
kamu kamu kamu
how are you today??
sorry la hari ni fit agak bersemangat sikit
sebab baru balik dari dengar motivasi
dah la best bertambah best bila  free of charge plak tu
sekali dengan makan 3 kali
jangan jeles
kalau tidak kena bayar rm200/perday  you
thanks kepada yang sponsor tu

ala x payah cerita la kan 
korang semua pun mesti dah biasa pergi kem motivasi
x sah kalau penganjur tu x wat air mata kita kuar kan
setuju x???
waaa hari ni fit kuar air mata la
tahan punya tahan 
last2 
mengalah juga lah
rasanya lama dah kot x kuar
huhu

semangat patriotik pun dah semakin membuak-buak ni
hari ni juga latihan vokal semakin dimantapkan
chopchop
jangan salah faham 
fit bukan da ambik kelas vokal pun plus suara pun x sedap
latihan vokal yang motivasi tu la
banyak betul lagu diorang suruh nyanyi(mungkin nk asah bakat kot)
hahaha
tapi best la time nyanyi semua semangat
bila nak dengar ceramah semua wat muka x boleh blah

yang x bestnya geng bising kami terpisah la
aku dengan syikin je terlepas duduk dekat hadapan
sebab tu pic x sempat ambik

pic lainkali ok
skrg agak sibuk sikit
ok daa
saranghae






No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...