Tuesday, 8 March 2011

ingat kau prefect kau perfect sangat dah ke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Assalamualaikum

sebelum tu nak mintak maaf la dulu kepada yg pernah jadi prefect ke 
jangan tersa ye

ni ada seorang prefect kat sekolah fit ni 
perangai dah macam x boleh blah
dia dah rasa diri dia baik sangat la tue
x dak guna jugak kalau jadi prefect tapi x berusaha nak jadi perfect
kurang ajar semacam je
macam la orang lain x pernah jadi prefect
dulu sebelum jadi prefect rasanya dia friendly jugak tapi sekarang hampeh
nasib x sekelas kalau tidak
mesti tension

hahaha
emo la sangat
sebenarnya bukan fit yang budak tu wat kurang ajar
tapi dekat kwan fit
habis satu geng kami kena anti
sampai sangup balik lewat nak tengok kawan fit kena marah
tapi last-last impian dia musnah(igt jangan sesekali nak trap orang)hahha
kawan fit x kena marah pun
padam muka
lain kali p ngadu banyak lagi taw

kita kalau nak tegur orang pun guna la bahasa yang baik sikit
macam mana orang nak hormat kita kalau kita x hormat orang
betul x???

ok la x nak lagi la cakap pasal budak tu
wat semak blog je

so
adik - adik semua tolong patuhi peraturan dan arahan ok
tidak kira di mana anda berada
dan 
janganlah berasa diri anda hebat dan bongkak jika anda seorang yang berbaju biru tetapi tidak perfect
jadi berusahalah kita la untuk menuju ke arah itu
ke arah untuk menjadi lebih baik

ok daaa
saranghae

 

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...