Friday, 22 April 2011

thorn birds

Assalamualaikum

annyeonghaseyo
dah tau kan fit nak cerita pasal apa
drama korea la
dah lama kan x update pasal drama korea
drama ni best jugak
kalau dekat astro dah episod 10
tapi jangan risau kepada sesiapa yang terlepas episod 1 -10
boleh pergi dekat mysoju
klik je terus pergi dekat link drama tu

Thorn Birds

heroin dia sangat cantik ok
hero dia pernah berlakon dalam three dads one mom
rugi sape yang x tengok

han hye jin

Joo Sang Wook
joo sang wook

Kim Min Jung
kim min jung

Seo Do Young
seo do young
( pernah berlakon dalam spring waltz)
best ost dalam drama ni

thorn birds ni sebenarnya ada kisah dia sendiri
kalau nak taw cari sendiri ok
hehe


ok daa
saranghae






No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...