Thursday, 21 April 2011

Assalamualaikum

hye u all
lama dah kan fit x update
sebenarnya fit  selalu je jengah dekat blog ni walaupun x update entri baru
sebenarnya dah x ada masa sangat nak brfb dengan berblogging ni
sebab
sekarang mood tengah rajin + fokus =study
so kawan semua tolong doakan saya akan dapat pointer yang baik ok
sehingga final exam
insyaallah kalau saya berterusan rajin + fokus tahun depan boleh la masuk u untuk buat degree

ok daa
bubye
saranghae
jom layan sekejap thorn of birds
drama terbaru korea
best juga
drama ni je yang fit sempat layan
2hari seminggu je

2 comments:

  1. amboii fit...sempat lagi yer layan drama korea..huhuhuhu..gd luck exam..amani pun tgh exam..tapi tetap smenagt berblogging...sehari tak update rase pelik jerrr..

    ReplyDelete
  2. hehe..biasala dah nma pun pmnat drama korea..satu drama pun ok la klu nk lyan...
    mmg pun..rsa sunyi je klu x update

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...