Saturday, 30 July 2011

ayatul husna

Assalamualaikum,

selamat malam kawan-kawan semua, fit harap semuanya sihat sentiasa dan berbahagia selalu disamping keluarga...fit pun sihat dan bahagia dengan family sambil menunggu ketibaan bulan yang mulia....fit harap pada tahun ini kita boleh menjalankan ibadah puasa dengan lebih baik darpada tahun sebelum ni..

ok jom kita ke tajuk yang sebenarnya....sapa kenal ayatul husna?????hmmm....fit rasa bagi yang dah baca atau tengok filem ketika cinta bertasbih mesti kenal kan...fit suka sangat watak husna dalam novel nie..kadang-kadang rasa macam nak cari ada ja kakak macam nie...huhuhu.tapi nak cari mana husna hanylah watak rekaan dari penulisnya iaitu habiburrahman el ssirazy ja...dan sekarang fit tengah layan drama dia yang spesial ramdhan punya tapi watak husna lebih menonjol dalam dari sujud ke sujud...drama ni baru lagi jadi dekat Malaysia mesti lambat lagi..pelakon meyda sefira sangat sesuai dengan watak husna dalam kcb.best je bila tengok dia berlakon...cantik sangat...lagipun dalam drama atau novel ni kita boleh dapat banyakilmu pengetahuan dan kadang-kadang  boleh jadi motivasi kepada kita.

ok la fit nak layan drama kcb dulu...bubye...

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...