Friday, 22 July 2011

ketika cinta bertasbih

Assalamualaikum

selamat hari jumaat

hmmm....fit sekarang ni tengah gila filem dan drama ketika cinta bertasbih...ni semua gara-gara ada indo pek kat astro la ni...saluran 141 bintang...depa tengah tayang drama kcb special ramadhan...sambungan dari filem ketika cinta bertasbih 1 dan 2.memang best la...rugi sapa yang belum tengok cerita ni....ketika cinta bertasbih nie sebenarnya novel dan penulis dia habiburrahman el shirazy.ala penulis novel ayat-ayat cinta tu la....bagi fit kcb nie lagi best dan sambungan dia pun memang x boring la....


sekarang ni fit rasa macam dah ada dalam dunia dengan ustaz azzam dan husna.Sebenarnya filem ni dah lama dah kat indonesia kan sekarang baru fit nak layan mmg ketinggalan betul kan...sebenarnya fit x berapa suka watak ustaz azzam ngn ustazah anna tapi lebih suka  watak adik azzam husna ngn ustaz ilyas..best couple rasanya...watak depa lebih menonjol dekat kcb meraih ridho ilahi dan dari sujud ke sujud...fit memang x sabaq nak tunggu depa upload darma dari sujud ke sujud sebab banyak cerita pasal husna dgn ilyas...


ok la bubye....nak layan drama sat...



No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...