Saturday, 9 July 2011

jom shopping untuk raya jom

Assalamualaikum,

hye peeps....

ni entry yang kedua untuk hari ni...hehehe...my dear DDD mesti happy kerana dirinya dah isi dengan entry-entry baru kan....ok x nak sembang panjang fit nak ajak hangpa semua shopping kat shawls ville atau dulu dikenali sebagai blogshopkita...sekarang shawls ville ni tengah wat sale raya....jadi  jom la ke blog shawls ville untuk maklumat lanjut...jangan terlewat...

copy dari shawls ville 

Blogshop kami akan mengadakan sale sempena hari raya yang akan menjelang tidak lama lagi. Semua shawl akan dijual pada harga yang sgt murah.
Sale bermula dari hari ini 09/7/2011 sehingga 21/08/2011Dapatkannya sekarang!
1: Shawl Cotton Plain -->RM12 sahaja
2:Shawl Arya -->RM15 sahaja
3:Shawl Subang Love --> RM10 sahaja
4:Shawl Chiffon -->RM7 sahaja

murah kannnnnnnnn...


ok daaaa bubye
saranghae

1 comment:

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...