Saturday, 9 July 2011

monte carlo + sekali lagi + transformers = tolong! awek aku pontianak

Assalamualaikum,

hai semua?????hang pa semua sihat ka?
harap-harap shat semua la...


hmmm...dah berapa hari ya fit x update rasanya dah seminggu kot sejak fit start test 3 minggu lepas..agak-agaknya ada orang rindu x dengan kemunulan fit...huhuhuhu....rasanya xdak kot....

hari ni mesti banyak orang x keluar rumah sebab perhimpunan bersih tu...kami budak sekolah pun diberi amaran agar x keluar g jalan-jalan....so disebabkan hari ni kami x leh kuar jadi kami telah keluar kelmarin atau semalam(orang kedah cakap kelmarin ye)..memang lawak gila la kelmarin sebab masa kami banyak habis dalam kereta ja...

.memula kami p city plaza  shopping apa yang patut lepas tu g cinema terlupa pulak depa tutup jumaat...huhuhu...lepas tu kami singgah tesco pulak untuk mengisi perut yang tengah berkeroncong macam-macam lagu....time tu dah nak dekat pukul 2 dah....cadangnya nak tengok transformers pukul 2 lebih-lebih la....bila sampai dekat alor star mall terus tergesa-gesa p dekat kaunter nak beli tiket.....tapi hampa dah penuh....pukul 5 pulak baru ada....sedih la jugak...lepas tu kami ada plan nak tengok sekali lagi tapi x jadi pulak.....last kami decide nak tengok Tolong awek aku pontianak...kami tengok filem yang x terlintas pun nak tengok...nasib cerita tu best jugak...kiranya x rugi la kami jalan jauh g aneka pulak....hahaha...

jadi kepada sesapa yang belum tengok filem tu cepat-cepat la p tengok...huhuhu..memang lawak gila....tajuk je macam takut tapi sebearnya x pun...hahahaha...lagi satu sapa yang minat daim dalam juvana tu boleh la p tengok sebab dia watak utama dalam filem tu....

ok la....bubye
fit nak g makan nasi pulak....perut dah minta untuk diisi ni.....
selamat emnjamu selera..



No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...