Saturday, 2 July 2011

x sangka

Assalamualaikum,

selamat sejahtera dan selamat petang,

wah petang -petang nie kamu semua makan ape ye???goreng pisang ke...heheehe..fit cuma makan popcorn dengan roti ja...lagipun mak fit kan belum sihat lagi....

hmmm...rasa rindu lak nak makan masakan mak...huhu..selalunya setiap hari mesti dapat makn masakan yang dimasak sepenuhnya oleh mak fit....fit harap tangan mak fit cepat sembuh dan boleh mula memasak semula terutamanya bila tiba bulan ramadhan....rasanya dah x sanggup kot nak rasai pengalaman beberapa tahun yang lepas....waktu tu semua perkara kakak fit yang buat sampai baju raya pun kena urus sendiri.selalunya mak fit yang uruskan..tapi time tu fit kecik lagi...

ishhhh..stop it dah lari tajuk la pulak..biasa la petang-petang yang mendung macam ni....
sebenarnya pagi tadi fit join larian 1 murid 1 sukan 1 malaysia...best jugak lari ramai-ramia...macam merentas desa ja...tapi lari kali ni x perlu berlumba-lumba sebab kalau sampai awal pun tetap x dapat hadiah..ye la dah nama pun bukan pertandingan kan....dapat la roti dengan air free...okla tue kan...bukan kena lari jauh pun....rasanya peluh pun x berapa sempat nak keluar habis...hehehe...cuma lari dalam 2.5 kilometer ja kot...

kami semua x sangka kami cuma perlu lari dengan jarak yang agak dekat....semua ingat kena lari macam merentas desa dulu...hehehe....tapi memang best la dapat lari ramai-ramai sebab lepas ni semua kena fokus dengan study la pulak...exam stpm pun dah semakin menghampiri kami semua....rasa cepat sangat masa berlalu..pejam celik pejam celik dah masuk bulan 7....bulan ramadhan pun dah x sampai sebulan dah nie...rasa x sabar la pulak nak berpuasa...(eh eh eh x sabar nak puasa di bulan puasa ke nak p bazar ramadhan..hehehe)rasanya dua-dua kot..hehheheheh

ok la...babai
anyeong saranghae
salam
semoga dapat bertemu lagi di entri yang akan datang...


2 comments:

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...