Friday, 1 July 2011

hari sukan yang terakhir

Assalamualaikum,

selamat petang semua.....

sebenarnya hari sukan ni dah dijalankan hari selasa lagi...tapi fit x sempat nak update kat dear DDD g....sebenarnya fit sedih mangkubumi dapat tempat ketiga....tapi ok la tu jangan dapat tempat terakhir sudah..dah jadi adat perlawanan mesti ada yang menang dan kalah kan....penat gilosss fit sumbangkan suara untuk sorak atlet mangkubumi...best gila bila lari rumah mangkubumi dapat tempat 123...ok la tu x sia-sia fit sorak...huhu...

meh kita tengok ye gambar-gambar yang  dicilok dari fb kawan fit...fit malas nak transfer lagi pic dari kamera sendiri...



mangkubumi
(rumahku)
ahli-ahli mangku

ni rumah temenggung

laksamana

syahbandar

bendahara

time ni mahkubumi dapat temmpat pertama 


time ni perarakan masuk bendera olahraga
sedih time ni...fit ingat mangku nak menag dah dlm tarik tali


kadet polis

ok la sikit-sikit sudah nanti lambat lak nak load.


hmm...rasa sedih la pulak sebab tahun depan dah x boleh nak sorak pasukan sendiri dah....tahun depan juga dah x boleh sambut birthday yang da belas-belas dah...wah mcm x sangka pulak kan dah nak masukan puluh-puluhan...dah nak jadik makcik-makcik la pulok....x mau=xmau please umur ni stop untuk 19 tahun sudah...huhu(macam la boleh stop kan...

ok daaaa
saranghae...


2 comments:

  1. seronoknya....teringat aman sekolah dulu2... terasa diri dah tua...

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...