Saturday, 25 June 2011

last day

Assalamualaikum

selamat malam......
apa khabar kamu semua??????fit harap semuanya sihat sejahtera ok......kalau yang x sihat jangan lupa makan ubat noh...fit hari ni sihat dan happy....rasanya hari-hari happy kot..

hmm...hari ni adalah hari terakhir fit hang out dengan my bestie atiqah untuk tahun ni mungkin...hehe...yela atiqah dah keluar dari form 6 untuk menjadi nurse...jadi hari ni je la yang sempat fit hang out dengan dia pun....sedih sangat kami x leh nak berkumpul berlima.kami cuma bertiga ja.far sibuk kerja syi pulak sibuk dengan study...jadi kami bertiga je la yang keluar...tapi tapi tapi kami keluar berenam sebenarnya....hehehehe.....ce teka ce teka dengan sapa?????

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

--

-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
dengan kawan sekolah lama la...hehehe...no boyfie- boyfie ok....best sangat walaupun sekejap...lain kali kita keluar lagi...rasanya lepas exam la..lepas exam ni harap-harap dapat berkumpul berlima...kita buat semua benda yang kita nak buat ye my besties....

ok daaaaaaaaaaaaaaa..........dah penat + sleepy+busuk belum mandi lagi....dah kalut nak update blog ni....

psst: kesian dekat my mummy fit tinggal sensorang dekat umah....huhu..sorry mummy..

anyeong
saranghae
salam..
hari ni tema black+pink
tadaaaa




bubye




No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...