Thursday, 23 June 2011

under ke over?????

Assalamualaikum,

hello semua
selamat petang...hehhehe..senyum selalu ok...

ok dah berapa hari ye my DDD x diupdate entry baru...sorry my dear DDD okeyh...fit sekarang ni x ada banyak masa la....sibuk dan x berapa cukup masa nak update blog nie...sibuk dengan sekolah + hw +  sukan + nak layan tetamu yang datang lawat my mummy lagi...tersangat penat ok...

sebenarnya tangan mak fit patah jadi ramai la yang mai melawat... di siang hari turn fit untuk layan tetamu...malam pulak giliran my sis la...jadi masa memang x cukup dan x ada mood sangat nak update...x da orang yang happy kalau mak tersayang sakit kan.....

hmmm.....macam mana ni tinggal seminggu ja lagi nak ada ujian 3 pulak....ujian tu ada lepas sukan...takutnya dah la seminggu sebelum tu cikgu-cikgu semua sibuk...fit tak sibuk la...sebab fit bukan atlet...huhuhu...fit mungkin sibuk nak chitchat dengan kawan-kawan la..hehehe...tapi rasanya kali ni dah x boleh main-main dah.....i need to be more serious....kawan-kawan tolong doakan saya boleh buat yang terbaik untuk ujian kali ni ok...

next.....
cikgu fit yang ajar PP kena tahan wad...jadi lepas habis kelas kami semua terus pergi hospital melawat cikgu...alhamdulillah keadaan cikgu ok...time kami p melawat tu cikgu masih x taw lagi dia sakit apa...lepas dah tengok cikgu kami pun balik tapi kebeulan pulak dekat hall hospital ada buat pameran...jadi kami pun ambil kesempatan untuk check tekanan darah dengan berat masing-masing....tekanan darah semua ok tapi..........bmi fit underweight la...tapi memang dah agak dah...lepas tu staf ke doktor fit pun x pasti...dia nak aturkan fit jumpa dengan pakar diet...huhu...dia suruh fit tambah berat lagi 5kilo ok....ingat senang ke????fit sekarang ni dalam usaha untuk tambahkan berat badan..hehehe..x sabar rasanya nak tengok diri ni gemuk sikit...kamu kamu kamu semua dah kira ke belum BMI????under ke over???kongsi la sikit macam mana nak tambah berat badan...

ok la fit stop dekat sini dulu ok...
bubye...selamat malam..(dah dekat pukul 7p.m)lebih baik ucap awal2...

saranghae,
salam
anyeong

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...