Friday, 17 June 2011

pokok

Assalamualaikum

hari ni fit malas nak wat hw tetapi mood rajin untuk edit blog sudah mali maa...apabila mood itu sudah mali jadi terhasil la my dear DDD berubah wajah kan....x jadi nak order template dengan headr pun...fit buat sendiri ja header tu.....sebenarnya fit tengah practice lukis doodle  tapi x siap2 g pun...huhu...sekarang dah stop dah dari lukis doodle...nanti kalau dah jadi fit tunjuk ok...ok dah jom layan lagu pokok...


Meet Uncle Hussain Ft. Hazama

best lagu ni rasa cool ja bila dengar 
sebenarnya fit x suka sangat dengan paklang kautim nie tapi bila dengar lagu ni jadi suka la jugak..jangan marah penyokong paklang....huhu...pendapat orang lain-lain kan....

ok daa bubye......

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...