Thursday, 25 August 2011

antara dua

Assalamualaikum,

selamat petang dan selamat bercuti raya kepada student yang study dekat kedah...
esok dah start cuti kat kedah..
.hooreyyyyy cuti raya tapi lepas raya ada trial la..jadi fit x boleh happy sangat.sekarang nie fit dah jadi konfius nak happy ke gementar.huhu
tahun nie kuih raya pun buat sejenis ja sebab fit sibuk ngan study..tahun nie wat cornflakes madu ja hasil tangan fit yang lain semua diimport dari dapur my sis kot..sebab tiap-tiap tahun rumah fit selalu da bekaln kuih yang bukan saja setakat cukup malah berlebihan sebab cmpur dengan kuih ynag dibuat sendiri dirumah  dan diimport dari dapur umah my sis.

ampa semua sihat ka dak????cheq kat sini kurang sihat la...hari-hari kena hujan..dugaan bulan puasa kita terima saja lah

k la fit stop di sini dulu..bubye
salam
ni la rupa kuih cornflakes madu yang bakal dibuat fit nanti..
bahan-bahan dah suruh ayah beli dah
pic nie cornflakes madu yang tahun lepas
tahun nie nak renovate sikit resepi...
harap-harap menjadi la.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...