Thursday, 25 August 2011

kedekutkah aku?????

Assalamualikum,

selamat malam,tengah wat pa semua????tengah buat kuih ke???hehehe..fit tak buat apa pun online saja..buku pun dah tinggal..
hmm...
hujan-hujan macam nie memang best kalau tido kan..tapi mata fit x ngantuk g sebab petang tadi dah tido..huhu..biasala badan kurang sihat jadi perlu rehat sikit..

sebenarnya fit nak tanya sikit adakah fit sudah dikategorikan kedekut kalau dalam situasi macam ni.
:kalau diri kita ni dah jadi macam pembekal alat-alat tulis.cuba ampa semua kira kalau hari-hari asyik pinjam je apa perasaan ampa semua...testpad,liquid,gam warna semua benda lah...semua bnda ni dipinjam hari-hari ok..bukan sekali sekala kalau terdesak.kita boleh faham kadang-kadang terlupa bwak ke habis ke..ok jugak la.tapi kalau dah memang selalu guna tapi saja x mau beli memang agak kurang diajar sikit disitu.cuba fikir semua benda tu adalah barang kegunaan seharian kan.bukan barang yang mahal pun..semuanya harga yang orang mampu bayar.andaikan kalau nak makan pun p dok minta beras kat umah orang sedangkan kita mampu nak beli.
.cuba kalau kita kira kos perbelanjaan mau dua kali ganda dari biasa kot...yela liquid yang boleh guna untuk sebulan boleh guna untuk setengah bulan ja..

.kita nak pinjam dengan orang boleh tapi tolong la fikir sejenak sebab kita sama-sama study..sama-sama ditanggung parents.kadang-kadang fit terfikir jugak kalu semua benda x dak sampai kena pinjam dekat orang..habis dekat umah boleh pulak buat kerja x perlu lak nak pinjam dekat orang..kedekutkah diri ini????

please bagi pendapat

 t

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...