Monday, 26 September 2011

Akhirnya

Assalamualaikum,
hellooooooooooooooooooooooooooooooooooo semua

panjang nampaknya..hehehe biasala trial dah habis punya la lama tunggu nak habis..hampir sebulan jugaklah kan..tadi bukan saja trial tapi sekali ujian selidik dari MPM untuk calon STPM 2011..ujian ni MPM nak tengok sama ada calon mampu jawab ke tidak.kalau tak mampu maybe soalan STPM yang sebenar akan jadi senang sikit kot..cikgu cakap soalan yang kami jawab tadi hampir 50% macam STPM punya..so tak rugilah kami jawab tadi mana nak tau nanti dia naik lagi

ujian ni hanya 3 subjek yang ada soalan objektif iaitu bm1 p.am dan ekonomi (sebab tu dia pilih calon yang ambik ekonomi) dah tiga tahun sekolah kami terpilih untuk ujian ni..tapi tapi tapi kami bukan jawab ketuga-tga paper pun sebab setiap seorang jawab lain-lain soalan..fit dapat bahasa melayu 2.semua paper ada 4 set soalan jadi memang x boleh tiru la..kalau tiru pun tak guna la sebab result tak akan dikeluarkan kerana ia hanya untuk kegunaan MPM.

Trial dah selesai cuma tinggal STPM lagi lepas tu dah boleh hooreyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..horeyy sat ja lepas tu kalau result ok dah kena further my study  pulak..sedih la pulak lepas trial dah habis sebab kelas akan berjalan seperti biasa..ishh ni yang malas sebab kerja setinggi gunung akan tiba..

lagi 4 hari untuk event yang dinantikan..hehehe..nak tau ke???x boleh x boleh x boleh nanti mak marah..ish bukanlah nanti bila dah sampai waktunya fit story mory kat kamu semua ok.peace yaw

ok la fit dah penat menaip ni so fit nak stop dulu..kesian kan baru ja menaip dah penat.ni semua sebab dah lama fit tak mengarang panjang-panjang dekat DDD..sebenarnya ada satu story lagi ni tapi dah penat lain hari lain waktu ye fit story..

anyeong
salam

psst::bagi yang tak tau MPM tu sebenarnya Majlis Peperiksaan Malaysia.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...