Wednesday, 21 September 2011

Jeles dengan DAFIN

Assalamualaikum,

aloha semua,

sihat ke kamooooo semua????fit harap semua sihat la noh..mcm mana ok ke tak my blog yang berwajah baru cuma header ja lama...malas nak buat la...kalau xtak ok pun fit tak kisah sebab ni my blog bukan ampa punya...

ok sebenarnya fit teringat dekat  my besties la bila tengok DAFIN sebab kami pun berlima jugak.dah lama rasanya tak hang out berlima..masa raya pun tak boleh beraya berlima cuma berempat ja..jeles fit tengok DAFIN boleh beraya dan bergambar sama-sama..fit harap one day kami boleh la berlima lagi...fit rasa gambar kami berlima paling sikit eh eh eh bukan sikit tapi hanya ada 2 ja..sadis kan.fit harap persahabatan kami akan berkekalan walupun kita semakin kurang lepaking..walaupun  hanya  dengan mukabuku dan handphone kami berhubung..

ok daa bye...

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...