Saturday, 17 September 2011

siapa peminat setia panadol??????

Assalamualaikum,
hyep,kamu semua sihat ke tak????

hmm..kalau x siap cepat-cepat g makan ubat.kalau sakit kepala p la makan panadol...eh eh eh he jangan sebab panadol ni merbahaya la kawan-kawanku semua..fit pun baru tau yang panadol nie merbahaya kepada buah pinggang dan hati.thanks my sis sebab share pembacaannya dengan adikmu ni..

fit bersyukur sangat sebab fit dikategorikan orang yang takut makan ubat.oleh itu,.fit terhindar daripada mengambil panadol walaupun sakit kepala dan senggugut..fit selalu sapu balm je bila sakit sebab takut nak makan ubat yang besar-besar terutamanya activefast..tak sanggup i nak telan ubat yang besar.

fit tengok kawan- kawan  termasuklah my brother kalau sakit sikit mesti dah nak ambik panadol..jadi fit berharap ampa semua bolehlah kurangkan diri dari mengambil terlalu kerap panadol dan seangkatanya.cuba try minum air isotonik(100plus,revive dan sebaginya) + air suam..ok kalau nak taw lebih lanjut ampa semua leh baca kat sini  ok.

ok da.. saranghae

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...