Friday, 16 September 2011

love them part 4

Assalamualaikum,
anyenghaseyo my chingu,

hmm..rasanya  dah lama kan fit x bersapa dalam bahasa korea betul tak????ce ce selongkar balik dalam sebulan nie dua ni..rasanya x daa kot..ha kalau bagi yang selalu stalk my blog mesti dah tau kan entry kali ni akan berkisah tentang apa kalau dah bersapa dalam bahasa korea.semestinya nak cerita pasal koera la x kisah la kdrama ke kpop ke kan yang penting korea.

ok memandang kan minggu depan tak da paper jadi fit da la sikit masa untuk post entry baru tapi bersambung pasal tajuk love them tapi part 4..wah dah jadi bersiri la pulak entry  love them ni..ok bagi yang belum layan lagi part 1,2,3 to sila klik.

hmm..kali nie nak cerita pasal lelaki ke perempuan????x kisah la yang mana-mana pun kan...

ok jok tengok sapa gerangan yang pertama dalam love them part 4 ni

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
--

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-tadaaaaa
Han Ye Seul

kenal tak??????
ala yang berlakon dalam spy myengwol tu.
kalau yang drama agak lama couple or trouble
nama dia 
Han Ye Seul
fit suka sangat dengar suara dia.hehehe


ok next
nam sang mi
nam sang mi cantik kan 
fit mula kenal dia dalam movie she's on duty dan kalau dalam drama sweet spy.dengan bad family.
dua-dua drama ni best
ampa semua try la tengok x rugi..hehe 
sebab hero sweet spy handsome woo
bagi sapa yang dah baca semua part mesti taw sehandsome mana kan sebab fit dah cerita dah dekat salah satu part love them tu
 ok dua cukupla untuk love them  comeback.
hehe jangan marah naa

to be continue

saranghae
anyeong

pssst:love them part 2 paling banyak orang view..jadi ampa semua try tengok then bagitaw kat fit apa yang best dekat part 2..boleh???




2 comments:

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...