Wednesday, 14 September 2011

sembang-sembang ja

Assalamualaikum,

selamat petang

hari ni macam mana???fit harap semua urusan ok dan berjalan denga lancar..kesian dekat my DDD kan  asyik dok sorang-sorang ja...nakbuat  macam mana kan tuan dia sibuk dengan exam..hehe

hmm..cuba angkat tangan sapa yang layan spy myeongwol???mana??mana?? x nampak pun...aish merepek je la mana nak nampak kan kalau guna skype boleh la nampak.drama tu semakin best la sampaikan fit yang tengah study pun leh stop sat sebab nak layan drama tu..huhu..adik-adik jangan ikut noh...biaq sis sorang sudaa...kamu kena study dulu sebab nanti kena tido awal.hmm...nasiblah fit ada exam kalau tidak dah lama p dating dengan maaduu..

sekarang nie fit kurang ambik taw pasal kdrama dengan kpop yang terbaru..malas la nak layan takut nanti x dapat control sebab big exam coming soon..after big exam maybe akan sambung untuk layan segala kdrama yang tertinggal...tunggu nanti maaduu akan jadi my partner for 9 month dan mungkin semua entri pasal kdrama..hehehhehehehe

k la fit stop kat sini dulu sebab nasi dah panggil dah tue..hehe..nasi for lunch and dinner...biasa la diet..
merepek ja diet apanya kalau dah underweight..haha..biasala i ni suka makn jajan lagi.

salam
saranghae


2 comments:

  1. hahaa.....samalah kita.......sekarang layan heartstrings-yonghwa n park shin hye..^^

    ReplyDelete
  2. fit x tgk g heartstrings padahal suka sgt kt yonghwa..

    ReplyDelete

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...