Friday, 9 September 2011

trial oh trial

Assalamualaikum,

selamat petang jumaat iaitu penghulu segala hari,
hmm..hari ni cuaca agak mendung ja sama seperti mood study fit...hehehe..lama kan fit tak story mory pasal sekolah kat sini kan..sebenarnya lepas cuti raya habis ja fit dah mula trial jadi raya fit dah terhenti di situ..bagi calon stpm 2011 mesti ada feel tak puas beraya lagi kan tapi sabar je la sebab tinggal lebih kurang dua bulan ja lagi nak exam stpm  lepas tue boleh hip hip horey.....walaupun raya sat saja tapi duit laya manyak maa.

hmm..fit ada lagi 5 paper sebelum habis trial dalam 3 minggu nie..3 paper yang dah lepas soalannya dapat dikatakn 50-50 je tahap senang dan susah dia.harap - harap semua jawapan fit menepati kehendak soalan la...kawan-kawan semua doakan agar fit dapat keputusan yang baik k..

ok pasal story mory fit kat sekolah macam biasa ja semua makin serius dan dah x main-main macam last year..cuma trial ni je wat semua orang rasa xselesa sebab kena duduk 3 jam untuk jawab exam..huhuhuhuhu..
k la fit nak stop sini dulu sebab nak pergi makan laksa...yummy..

last fit nak wish good luck untuk semua calon stpm..sama-sam kita berusaha untuk capai kejayaan di jalan yang telah kita pilih...sekian..bye
salam




No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...