Monday, 26 September 2011

Day 01: Your Favorite Kdrama

Assalamualaikum,

Day 01: Your Favorite Kdrama
ok ni challenge yang pertama fit.best juga cabaran yang pertama ni

my favourite kdrama sebenarnya banyak.ok jom kita tengok list my favourite kdrama yang terlintas di fikiran sekarang ni.

1-autumn in my heart

sedih gila tengok drama nie.

2-stairway to heaven

ni pun drama penuh air mata tambahan heroin dia ratu air mata.hehe..memang melimpah-limpah la iar mata menitis

3-full house

ssape x tengok rugi..rumah dalam drama ni dah jadi pusat pelancongan

4-my girl


part ni comel gila

list yang atas tu antara drama lama kalau yang  terbaru dekat bawah nie ye

princess'man



tak habis tengok g sebab ada trial.lepas ni boleh sambung balik

spy myeongwol


ni pun tengah tengok.malam ni nak tengok episod yang seterusnya

ok la cukuplah untuk penuhi challenge ni.kalau nak senaraikan semua sampai esok pun belum tentu habis..

ok daa saranghae





No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...