Tuesday, 27 September 2011

Day 02: Your Favorite Male Lead Character

Assalamualaikum

anyeonghaseyo

Day 02: Your Favorite Male Lead Character
hari ni fit nak cerita lak pasal watak hero kesukaan fit dalam drama.sebenarnya banyak watak hero yang fit kurang berminat sebab fit selalu suka watak hero yang kedua..hehehe salah satu sebabnya watak hero dalam drama korea kebanyakannya selalu annoying dan watak hero kedua selalu gentlemen..i like.watak hero pun x semua yang annnoying.


ok sekarang fit nak cerita salah satu watak hero yang fit suka adalah hero dalam drama stairway to heaven.memang best sangat tambah-tambah time zaman kecik-kecik.memang sweet la..hero dia pandai buat silap mata.eh terlupa pulak nak habaq nama hero dia.hehe..nama dia kwon sang woo kalau dalam drama song joo kot..fit siap beli cd lagi.lagipun time tu kan masih ramai yang guna cd player.


jom layan lagu nie sekali k.


watak hero dalam sweet spy pun best..sebenarnya banyak tapi malas la fit nak senarai satu-satu...next time la kalau fit rajin..hahahaha

ok la nak stop dulu.bye
anyeong

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...