Wednesday, 28 September 2011

Day 03: Your Favorite Female Lead Character

Assalamualaikum,

anyeonghaseyo chingu

Day 03: Your Favorite Female Lead Character


hmm..nampaknya dah hari ketiga .jadi memandang hari ni dah hari ketiga jadi fit kena la cerita tentang  watak heroin yang fit minat.watak heroin yang fit suka adalah watak dalam kdrama iaitu dae jang geum atau jewel in the palace.


fit suka tengok watak jang geum dalam drama ni dia seorang yang berbakat dan berani.fit suka tengok bila dia dah mula memasak dalam istana..memang superb .fit pun rasa semangat untuk memasak berkobar-kobar tapi bila dah tamat drama tu terus hilang je semangat tu..hahahaha
 
ni gambar heroin dia lee young ae.
ost dalam drama ni yang paling fit suka adalah
 best bila  tengok drama time heroin dia masak..

drama nie memang best la walaupun episodnya banyak tapi fit tetap setia menanti..kalu nak taw betapa best cerita ni try la  tengok..

ok da bubye..
salam anyeong


No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...