Tuesday, 25 October 2011

baru setahun jagung

Assalamualaikum,

hello  blogger,

sebenarnya fit nak wish happy birthday dekat seseorang nie.cuba teka gerangannya sapa??????

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=




















































=================================

tadaaaaaaaaaaa
jom nyanyi sama-sama

selamat hari lahir
saengil chukha hamnida
happy birthday to my DDD

my DDD dah umur setahun dah sebenarnya dah terlewat 2 hari.
sorry my DDD sebab baru hari ni fit  wish
rupanya dah setahun fit berblogging
dalam setahun nie macam-mcma dah fit belajar tentang dunia blogging tapi fit ada banyak benda yang kena belajar lagi.
best blogging nie sebab fit dapat kawan baru  dan dapat menambah ilmu menggunakan photoshop yang sewaktu dengannya.
jadi terciptalah header-header yang pernah bertahta di sisi my DDD
fit sayang sangat dengan my DDD sebab segala suka duka fit  cerita dekat sini
rindu ja kalau tak jenguk my blog sehari


ni kek untuk my DDD
kek dan donut my favourite





jemputlah makan.hehehe

hadiah tak ada sebab  MY DDD baru ja diberi imej baru.
jadi perubahan imej tu lah hadiah untuk DDD
ok bye
salam

No comments:

Post a Comment

thanks for your comment lain kali datang lagi

Lucky Charms Rainbow
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...